Tlf 93 94 25 65 v/ Lasse Hjort

Villa-FIT holder til i Roskilde. Derfor er det naturligt at løse opgaver i det omkringliggende geografiske område. Vi er dog ikke blege for at tage en opgave lidt længere væk. Vi dækker primært Roskilde, men også byer som Jyllinge, Borup, Gundsømagle, Øm, Lejre og lignende.

Villa-FIT er en lille virskomhed som primært arbejder med rydning af vækstformer som træer, buske, hække og lignende. Mange boliger groer med årene til, hvilket gør at haver udnyttes mindre og lyset i huset mindskes. Ofte kan pladsen udnyttes til nye formål i haven, eller blot skabe et bedre miljø såvel ude som inde.

Det behøver ikke være dyrt - Villa-FIT ejer de fleste maskiner selv, og kan derfor altid give en skarp pris. Villa-FIT laver opgaver, som Villa-FIT synes er sjove og skaber glæde hos kunden. Det har altid været til gavn for begge parter, og giver en fair pris.

Det kan give god mening at klare dele af en opgave selv, hvis du/i har et ønske om at klare dele af en opgave selv, f.eks. køre opskåret træ eller opgravet jord væk, så løser vi opgaven i fællesskab, med en økonomisk fordel til jer.

Vi hjælper gerne med idéer til udnyttelse af den nye plads efter buske og træer er blevet ryddet. Det kan være der skal være plads til et legetårn, en ny terasse eller et fitness-stativ. Et stærkt netværk gør at de fleste opgaver kan løses.